Wie we zijn? we zijn een groep hardwerkende mensen die hun best doen om zoutgeld te verbouwen. In het begin zijn we begonnen met een garantsteller voor studieleningen, daarna zijn we uitgegroeid tot een nationale non-profitorganisatie en pleitbezorger die helpt bij het ontwikkelen van diepgaande expertise in toonaangevend in de branche.

Dus hoe hebben al dit harde werk, onderzoek en expertise onze klanten en lezers geholpen? Het heeft ons dus in de eerste plaats geholpen bij het identificeren van de meest cruciale beslissing in het hele leven van de lener, zodat ons team effectieve actie kan ondernemen om begeleiding te bieden zodat ze hun doelen in het leven kunnen blijven bereiken.

Salt® werkt samen met studenten, alumni en onze partners om financiële belemmeringen voor hoger onderwijs weg te nemen en je vrij en vol vertrouwen je dromen te laten najagen.

Hoe Salt werkt Salt, mogelijk gemaakt door de non-profitorganisatie American Student Assistance® (ASA), beschikt over een eenvoudig online platform en een-op-een-begeleiding om je te helpen bij het plannen, betalen en terugbetalen van de kosten van een diploma. Krijg het vertrouwen dat u nodig heeft voor een succesvolle financiële toekomst met:

Begeleiding over de beste manieren om voor school te betalen, zodat je een diploma kunt behalen, maar niet de stress die gepaard gaat met het bepalen hoe je ervoor moet betalen. Gepersonaliseerde hulp bij studieleningen, zodat u beslissingen kunt nemen over lenen en terugbetalen die passen bij uw leven.

Advies over geldbeheer en eenvoudige budgetteringstools die uw financiële vaardigheden vergroten. Waarom heet het "zout"? Vroeger (ver, lang geleden) was zout de universele valuta.

Daarom gaat Salt terug naar de basis om u universele informatie en slimme strategieën te geven om u te helpen controle over uw geld te krijgen. Klaar om je doelen te bereiken? Sluit je aan bij de miljoenen studenten en alumni zoals jij die Salt momenteel helpt. Maak nu uw account aan - het is gratis!

Even ter kennisgeving aan onze lieve lezer: saltmoney.org is onlangs door ons gekocht en is niet meer gekoppeld aan enig werk dat door de vorige eigenaren is gedaan. We bouwen de website opnieuw op met zeer informatieve en geverifieerde artikelen.

cross