FTC-regels voor openbaarmaking

In 2015 heeft de Federal Trade Commission haar nieuwe regels voor de naleving van openbaarmakingen vrijgegeven.
Deze regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat lezers of kijkers van webmedia weten of de blogger of uitgever wordt gesponsord, onderschreven of samenwerkt met een ander bedrijf. De lezers moeten weten of de uitgever van inhoud geld verdient door een link of product te delen.
Neem in overeenstemming met de FTC-richtlijnen het volgende aan met betrekking tot links en berichten op deze site:

Alle links op SaltMoney.org zijn affiliate links waarvoor ik een kleine vergoeding ontvang voor de verkoop van bepaalde items.

Wat zijn gelieerde links?

Aankopen worden gedaan op websites van externe aangesloten bedrijven: wanneer een lezer op een aangesloten link op SaltMoney.org klikt om een item te kopen, koopt de lezer het item rechtstreeks van de verkoper (niet van Salt Money).
Amazon en/of andere bedrijven betalen Salt Money een kleine commissie of andere vergoeding voor het helpen om klanten naar hun website te halen.
De prijzen zijn precies hetzelfde voor lezers, of ze nu via een aangesloten link of een niet-gelieerde link kopen. Het klikken op een gelieerde link en het klikken op een niet-gelieerde link verandert niets aan de prijs of iets anders voor de bezoeker.
Salt Money gebruikt twee hoofdtypen partnerprogramma's:

1. Amazon-gelieerde links

Salt Money.org is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om website-eigenaren een middel te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites, evenals naar andere websites die mogelijk zijn aangesloten met het Amazon Service LLC Associates-programma.

2. Gelieerde productlinks

Als u op een affiliate-link van een product klikt en het product koopt, ontvang ik een percentage van de verkoop of een ander soort vergoeding.
Nogmaals, de prijzen zijn niet verschillend als u deze gelieerde links gebruikt. Je betaalt niet meer door door te klikken naar de link. Deze links zijn niet 'betalen per klik'. We zijn gekozen voor verschillende partnerprogramma's zoals Amazon-medewerkers, ShareaSale, Web hosting, en enkele particuliere netwerken.

Hoe zit het met gesponsorde inhoud?

Ik schrijf geen gesponsorde berichten. Ik wil authentieke, onbevooroordeelde informatie verstrekken. Als een bedrijf echter gesponsorde inhoud op Salt Money wil publiceren, zal ik dit duidelijk aan het begin van het bericht bekendmaken.
Het komt erop neer dat ik alleen producten aanbeveel die ik zelf gebruik of die ik zou aanbevelen aan familie en vrienden.
Uw aankoop ondersteunt mijn onderzoeksinspanningen. Heel erg bedankt! Ik waardeer jou!

 

cross